Трансексуален се превърна в дракон срещу 58 000 долара Британската

...
 
Трансексуален се превърна в дракон срещу 58 000 долара Британската
Коментари Харесай

Джони Уокър става жена от време на време

  Трансексуален се трансформира в змей против 58 000 $
Британската компания " Диаджео ", производител на уискито " Джони Уокър ", реши да изкара и феминистка версия на етикета на известната напитка, съобщи АП.

Не обвинявайте алкохола, че си прави смешки със зрението ви - крачещата фигура на някои от бутилките " Джони Уокър " ще бъде сменена с Джейн Уокър. Това ще бъде първият път в близо 200-годишната история на марката, когато на логото ще бъде изобразена жена.



Производителите споделиха, че посредством смяната поддържат половото тъждество и достиженията на дамите.

Междувременно в медиите се завъртя странната история на транссексуален мъж, трансформирал се в жена, а по-късно претърпял нова трансформация. Ева Тиамат Медуза от Бруни в американския щат Тексас е похарчил(а) над 58 хиляди щатски $, с цел да замязя на змей, написа в. " Метро ".

Преобразяването на Ева във влечугоподобно творение почнало, когато й била сложена диагнозата ХИВ. Тогава тя още живеела като мъж под името Ричард Ернандес. Тя решила " да не умира в човешки облик ".

Напускайки работата си като заместник-президент на банка, Ева почнала да трансформира външността си в драконова, както постоянно желала. Тя твърди, че откакто била изоставена от родителите си на 5-годишна възраст, се " преродила " под грижите на тексаска гърмяща змия.



" Имам две майки - едната е биологичната ми, а другата е гърмяща змия ", сподели тя.

Ева почнала трансформацията си с поредност от огромни татуировки, по-късно си направила пластична интервенция на носа, премахнала ушните си миди и очните й ябълки били оцветени за непрекъснато в зелено. Освен това тя раздвоила езика си и вградила осем рога на главата си. Всичко това й коствало близо 60 хиляди $, само че проектите й са да даде още съвсем 40 хиляди $ в идващите две години.



" За мен моята промяна е най-прекрасното пътешестване в живота ми. Има сложни за схващане аргументи и бездънен смисъл в това за какво го върша ", добави 56-годишната Ева.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР